A NOVO-LAB Kft. tevékenységének középpontjában az általa nyújtott szolgáltatást igénybe vevő ügyfél áll. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk tevékenységünk minőségének, mert ez biztosítja az ügyfelek elégedettségét, igényeik kielégítését. Fontos szempontként kezeljük, hogy minőségirányítási rendszerünket a megbízóinkka I történő folyamatos kapcsolattartás alapján m űködtessük és fejlesszük.

Az MSZ EN 150 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer keretei közt, betartva az érvényben lévő törvényeket és rendeleteket, olyan szabályozott rendben dolgozunk, amely magas szinten garantálja az ügyfelek, meg-bízók számára a kiszámíthatóságot, az átláthatóságot és a megbízhatóságot tevékenységünk valamennyi területén.

A minőségirá nyitási rendszert leíró dokumentumok valamennyi munkatárs számára kötelező érvényűek, azokat mindenkinek ismernie kell. Társaságunk — az ügyfelek elvárásai, észrevételei, valamint a munkatársak jelzései, valamint az esetleges eltérések kiértékelése alapján — folyamatosan fejleszti tevékenységét, működési rendjét.

A NOVO-LAB Kft. fejlődése a munkatársak folyamatos képzésére, képzettségére és szakmai tudására épül, biztosít-va ezáltal azt, hogy minőségi munkavégzést és az újabb feladatok elvégzését lehetővé tevő felkészültséggel rendelkezzenek. Ezért a kitűzött célok elérése érdekében a társaság vezetése minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.

A szervezet minden szintjén fontosnak tartjuk a minőségtudatosság formálását és a megfelelő információáramlást. Munkatársainkat folyamatosan tájékoztatjuk a vezetés által meghatározott célkitűzésekről és elérésük módjáról. Elvárjuk, hogy minden munkatárs személyes tudásával, tevékenységével és felelősségével járuljon hozzá társaságunk sikeréhez.

Budapest, 2021. július 1.
Vincze-Huszár Gergő
ügyvezető

Tanúsítványaink:

logo iso9001 bandeau

 

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.